Salasana unohtunut?

Tekniikan Waiheita / Kirjoita lehteen

Tekniikan Waiheita -lehti vastaanottaa julkaistavaksi kirjoituksia (artikkeleita, kirja-arvosteluja, uutisia) teknologian historian eri aloilta.
Lehdessä julkaistaan artikkeleita, jotka käsittelevät tekniikan, teknologian ja teollisuuden historiaa ja yhteiskunnallisia vaikutuksia. Myös alan museo- ja arkisto- sekä opetustoiminta kuuluvat lehtemme aihepiiriin. Tervetulleita ovat myös matkakertomukset, seminaariraportit ja keskustelunavaukset. Tutkimuksellisen aineiston ohella lehti julkaisee muisteluita ja kertomuksia suomalaiseen teollisuuteen ja tekniikkaan liittyvistä asioista ja ihmisistä. Mikäli Sinulla on mielessä mahdollinen artikkelinaihe, tiedotettavaa tai uutisoitavaa tekniikan historian alalta, ota yhteyttä päätoimittajaan tai muuhun toimituskuntaan.
Tekniikan Waiheita ottaa myös arvosteltavaksi alalta kirjoitettuja julkaisuja, painotuotteita ja näyttelykäsikirjoituksia. Kirja- ja näyttelyarvioita sekä seminaariraportteja kannattaa myös tarjota lehdelle omatoimisesti. Ennen valmiin arvostelun lähettämistä päätoimittajalle kannattaa kuitenkin ottaa yhteyttä lehden toimitukseen. Lehti voi myös auttaa arvostelukappaleiden hankinnassa.

Kirjoitusohjeet löytyvät lehden sivuilta.

 

Anna sähköpostiosoitteesi. Mikäli osoite löytyy tiedoistamme lähetämme siihen linkin uuden salasanan luontiin.